kvs masszzs

Cellulit és fogyasztó masszázs

Sok olyan esettel találkoztam már, amikor vékony, csinos lányok önbizalmát az elviselhetetlen cellulit döntötte porba. Napjaink ételei, italai, a belélegzett levegő szennyezettsége, a mozgásszegény életmód mind kedveznek a bőr minőségromlásának.

Ennél csak az a kellemetlenebb, amikor nem csak a méreganyagok okoznak esztétikai problémát, de még a zsírraktárak is megtelnek, és zavartan tapasztaljuk, a régi ruháinkat „kinőttük”.
Az új ruhatár vásárlásán és a mindent eltakaró ruhadarabok gyűjtögetésén kívül létezik más, valódi megoldás, ami hosszú távon is testi-lelki egészségünket szolgálja.

Ez pedig a szakmailag jól kivitelezett, okosan felépített masszázs, megfelelő életviteli tanácsokon alapuló életmód váltással. Tanfolyamunk ezt a tudást adja meg Neked, mindenre kiterjedően felfedi a problémák gyökerét, és igazi megoldásokat kínál azok megszüntetésére.


A tanfolyamon nem „csak” masszírozni tanítalak meg!

Komplett életmód programot, kezelési tervet dolgozunk ki közösen annak érdekében, hogy vendégeiddel sikeresek legyetek a narancsbőrrel, a felhalmozott zsírokkal szemben folytatott harcban.

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonálok +3630-9510989

 

vissza a tanfolyamokhoz