arcreflex 1.abra

Tradícionális arcdiagnosztika és arcreflexológia

 

A távol-keleti gyógyításban mai napig kiemelkedő szerepe van az arcelemzésén alapuló diagnosztikának.

A tanfolyamon megfigyeléseinkkel nem csak a konkrét rendellenességekre utaló jeleket keressük. Megtanuljuk és rendszerezzük azokat, majd összevetjük a személyiségre utaló jegyekkel.

Betegünk belső tulajdonsága, habitusa ugyanis előre vetít bizonyos betegség hajlamokat. Ezt időben felfedezve feltárjuk a lehetőséget a változásra, ezzel pedig a betegségek megelőzésére. Az arc diagnosztikai elemzése által komplex képet kapunk a kezelt személy fizikai, lelki állapotáról, tulajdonságairól, a fennálló betegségekről. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy megkeressük azok gyógyításának leghatékonyabb módszereit.

A prevenció és gyógyítás szolgálatába állított arc-reflexológiai masszázzsal a szervezet egészét kezeljük. Speciálisan kezeljük a már tünetekkel jelző szerveket. A kezelés holisztikus szemlélete miatt azonban a masszázs végére a teljes energetikai egyensúlyt is megteremtjük. Felszabadítjuk a reflexterületekben lerakódott méreganyagokat, ezzel visszaállítjuk az immunrendszer optimális működését.

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonálok:+36-309510989

 

vissza a tanfolyamokhoz