A portált működteti és az online masszázs tanfolyamokat összeállította:

 

 Lóczi Márta

 Holisztikus terapeuta

Okleveles természetgyógyász
Masszázs és mozgásterápia, Pilates oktató

 

Néhány szó magamról:

Természetgyógyászattal 1989 óta foglalkozom. Először a reflexológiával majd a testmasszázs számos válfajával ismerkedtem meg - értve ez alatt a svéd és a keleti technikákat egyaránt.

A masszázsterápiák hatásának tökéletesebbé tétele érdekében professzionális szinten elsajátítottam számos mozgásfajtát pl. pilatesz, gerinctorna, a Zen-Do tradicionális karate ág 1 danos mestere vagyok. Több éves hosszútávfutás után most a chi gyaloglás módszerével ismerkedem.

A gerinc, ízületi és tartásproblémák kezelését Dorn terápiával és Breuss (porckorong)masszázzsal tettem hatékonyabbá, a különböző fájdalmak csillapításához fülakupunktúrát és temporomandibuláris terápiát is használok.

Másoddiplomásként a Testnevelési Egyetem mentálhigiéné szakán végeztem 1997-ben. Azóta nem csak a testi, de a lelki egyensúly megteremtésében is hatékony segítséget tudok nyújtani vendégeimnek.

Speciális mozgásrendszeri állapotfelmérést dolgoztam ki, melyet tanfolyami hallgatóimmal is megismertetek.

A tanfolyamok anyagát folyamatosan frissítem, beleépítve a napi gyakorlatom során szerzett tapasztalatokat. Hiszem, hogy több módszer együttes használata hatékonyabbá teszi a masszázst, megsokszorozza az eredményeket, ezért elméleti anyagaimban és a gyakorlati videókon is ezt a szemléletet követem.

Elérhetőségek: +3630/9510989

aszmasszazs(kukac)gmail.com

 Facebook

Vissza a főoldalra

 

 

Működési engedély száma:503854
Adószám: 70721517-1-43
Székhely: 1223 Budapest Kápolna utca 35.
Egészségügyi dologzók alapnyilvántartási száma: 96641: