A tanfolyamok lebonyolítása

A tanfolyamok a Holisztikus Gyógyító Központ (1223 Budapest, Kápolna utca 35. adószám: 70721517-1-43, engedély szám: 503 854, Okt. nyilvántartási szám: 37602493) által üzemeltetett tanulhotthon.hu honlapon keresztül érhetők el .
Az oktatási anyagokat a tanuljotthon.hu biztosítja. Tanfolyamaink e-learning formában végezhetők el.

A fentiektől eltérő lebonyolítás esetén a megrendelőt tájékoztatjuk. 

Jelentkezés

A tanfolyamokra a honlapon való regisztrációval vagy emailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. cimen lehet jelentkezni.

A tanfolyamok menete

A jelentkezés elfogadásáról és a tanfolyammal kapcsolatos tudnivalókról a hallgatókat megadott e-mail címükön keresztül írásos visszaigazolásunkban tájékoztatjuk. Tanfolyamaink nem vizsgakötelesek, de vizsga letételének lehetősége adott. Ez esetben az alaptanfolyamokról vállalkozás alapítására és/vagy munkavégzésre alkalmas igazolást állítunk ki.
Gyakorlati órákra igény szerint a Masszázs-műhely -ben lehetőséget biztosítunk. A műhely-foglalkozások után lehetőség van vizsga letételére is, melyről sorszámozott igazolást adunk.

Tanfolyamok díja, fizetési és lemondási feltételek

A tanfolyam teljes díját átutalással lehet kiegyenlíteni. Az ettől eltérő fizetési igények vagy feltételek esetén a tanuljotthon.hu írásbeli engedélye és/vagy érvényes szerződés megléte szükséges. A fizetési feltételekről visszaigazolásunkban tájékoztatjuk a megrendelőt/hallgatót. Amennyiben a számla kifizetése nem történik meg, nem tudjuk megadni a hozzáférést tanfolyamainkhoz.

Fontos! Egyes időszakos akciós vagy időpont-garanciával ellátott tanfolyamok esetében a tanfolyami feltételek, lemondási és fizetési feltételek módosulhatnak, ezeket az adott akció esetében jelezzük.

Együttműködés, garancia

Szerződő felek megállapodnak abban, hogy vitás kérdések tisztázásában együttműködnek. Bárminemű nem-megfelelőség esetén a hallgató illetve megrendelő panasszal élhet a Tanuljotthon.hu felé, melyet Tanuljotthon.hu minőségirányítási rendszerében foglalt reklamációs eljárásnak megfelelően kivizsgál. .

Szerzői jogok

A tanfolyam során hallgatói használatra átengedett referenciaanyagok, fevételek és eszközök a Tanuljotthon.hu, valamint az adott gyártó kizárólagos tulajdonában maradnak és nem sokszorosíthatók a tulajdonos írásos engedélye nélkül.

A résztvevők rendelkezésére bocsátott hallgatói anyagok, hivatalos tananyagok résztvevők/felhasználók általi másolása, harmadik személynek történő kölcsönzése tilos!

Egyéb

A Tanuljotthon.hu kijelenti, hogy külső-belső szabályozások miatt tanfolyami feltételeit részben módosíthatja, melyekről a jelentkezőket/ megrendelőt előzetesen írásban tájékoztatja.


Jelen általános tanfolyami és garanciális feltételeket egyéb külön szerződésekben rögzített feltételek felülbírálhatják.

Regisztráció